πει γ κατηγοριασ
αλλαγη κινητηρα παραβαση
ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
    διπλωμα αυτοκινητου τιμη  δυσκολα τεστ οδηγησησ
ποσο κοστιζει ενα λογοτυπο
εξετασεισ υποψηφιων οδηγων    -  
    
τεστ πει φορτηγου download
σηματα για διπλωμα
    
στασεισ στο αυτοκινητο
    
test and drive
φαιρινγκ τουριστικου τυπου
εξετάσεις διπλώματος οδήγησης
test drive υπουργειου    -  
    
τεχνικα εγχειριδια αυτοκινητων
εφαρμογη για διπλωμα οδηγησησ
διπλωμα οδηγησης εξετασεις
    
διπλωμα γ κατηγοριασ τιμη
    
κοκ σηματα οδικησ κυκλοφοριασ
Ορισμοί

Αντανακλαστικό στοιχείο, Απόβαρο κενού οχήματος, Απόβαρο οχήματος σε ετοιμότητα λειτουργίας, Αυτοκίνητο ή αυτοκίνητο όχημα, Αυτοκίνητο Δημόσιας χρήσης, Αυτοκίνητο επιβατηγό, Αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης, Αυτοκίνητο λεωφορείο, Αυτοκίνητο φορτηγό, Αυτοκινητοδρόμιο, Αυτοκινητόδρομος

Αντανακλαστικό στοιχείο ... μεχρι Αυτοκινητόδρομος

Αντανακλαστικό στοιχείο: Αντικείμενο που χρησιμοποιείται για να δείχνει την παρουσία οχήματος με αντανάκλαση φωτός που δεν προέρχεται από αυτό το όχημα.
Απόβαρο κενού οχήματος: Το βάρος του οχήματος χωρίς πλήρωμα, επιβάτες ή φορτίο, αλλά με τη δεξαμενή καυσίμου γεμάτη καύσιμα, μέχρι το 90% της χωρητικότητας, με ψυκτικό μέσο, λιπαντικά, τα συνήθως φερόμΈνα εργαλεία και τον εφεδρικό τροχό.
Απόβαρο οχήματος σε ετοιμότητα λειτουργίας: Το απόβαρο του κενού οχήματος μαζί με το βάρος του πληρώματος.
Αυτοκίνητο ή αυτοκίνητο όχημα: Το μηχανοκίνητο όχημα, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για τη μεταφορά προσώπων ή πραγμάτων ή για τη ρυμούλκηση στις οδούς οχημάτων που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά προσώπων ή πραγμάτων. Ο όρος αυτός δεν περιλαμβάνει τα οχήματα, όπως οι γεωργικοί ελκυστήρες, τα χρησιμοποιούμΈνα παρεμπιπτόντως μόνο για την οδική μεταφορά προσώπων ή πραγμάτων ή για ρυμούλκηση, στις οδούς, οχημάτων που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά προσώπων ή πραγμάτων.
Αυτοκίνητο Δημόσιας χρήσης: Το αυτοκίνητο όχημα με το οποίο εκτελούνται μεταφορές προσώπων ή πραγμάτων ή μικτές με ολική ή μερική μίσθωση ή με κόμιστρο ανά επιβάτη.

...άλλα οχήματα

Αυτοκίνητο επιβατηγό: Το προοριζόμενο για τη μεταφορά κυρίως προσώπων αυτοκίνητο όχημα, 9 κατ` ανώτατο όριο θέσεων μαζί με τη θέση του οδηγού. Αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης: Το αυτοκίνητο όχημα με το οποίο εκτελούνται μεταφορές προσώπων χωρίς κόμιστρο και πραγμάτων που ανήκουν στον ιδιοκτήτη ή κάτοχο αυτού.
Αυτοκίνητο λεωφορείο: Το αυτοκίνητο όχημα που προορίζεται κυρίως για τη μεταφορά προσώπων 10 και άνω θέσεων, συμπεριλαμβανομένης και της θέσης του οδηγού.
Αυτοκίνητο φορτηγό: Το αυτοκίνητο όχημα που προορίζεται κυρίως για τη μεταφορά πραγμάτων.
Αυτοκινητοδρόμιο: Ειδικό γήπεδο ή χώρος κατάλληλα διαμορφωμένος που προορίζεται για αγώνες ταχύτητας, δεξιοτεχνίας, επίδειξης ή αντοχής αυτοκινήτων ή μοτοσικλετών, ασκήσεις οδήγησης και ψυχαγωγίας, καθώς επίσης και ως χώρος δοκιμών μηχανοκίνητων οχημάτων με σκοπό τον έλεγχο της καλής λειτουργίας τους.
Αυτοκινητόδρομος: οδός ειδικής μελέτης και κατασκευής για την κυκλοφορία αυτοκινήτων οχημάτων και μοτοσικλετών, η οποία δεν εξυπηρετεί τις συνορεύουσες με αυτήν ιδιοκτησίες και η οποία:

  • διαθέτει, εκτός ειδικών σημείων ή προσωρινά, χωριστά οδοστρώματα για τις δύο κατευθύνσεις της κυκλοφορίας, που διακρίνονται μεταξύ τους είτε με διαχωριστικές νησίδες είτε, κατ` εξαίρεση, με άλλα μέσα,
  • δεν διασταυρώνεται ισόπεδα με άλλη οδό, μονοπάτι, σιδηροδρομική ή τροχιοδρομική γραμμή και
  • έχει χαρακτηριστεί με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος χωροταξίας και Δημόσιων `Έργων και έχει ειδική σήμανση με πινακίδες ως αυτοκινητόδρομος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Θα χαρούμε να μάθουμε από τις παρατηρήσεις σας.

...
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή του email, παρακαλούμε προσπαθηστε ξανα!
Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε!
Αποστολη
color selector
διπλωμα τρακτερ ερωτησεις σήματα οδήγησησ βιβλίο
online ασφαλεια μηχανης όλα τα σήματα κοκ
διπλωμα για αυτοκινητο σηματα οδηγησης τεστ υπουργειου
διπλωμα αυτοκινητου τεστ εφαρμογη για διπλωμα οδηγησησ