μαθηματα οδηγησησ θεωρια
test drive tsoukalas
ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
    ολα τα σηματα κοκ  επαγγελματικο διπλωμα οδηγησης
test drive download
ερωτησεισ διπλωμα οδηγησησ    -  
    
εξετασεισ για σηματα οδηγησησ
σηματα αυτοκινητων βιβλιο
    
εξετασεισ για διπλωμα οδηγησησ
    
drive test online
βιβλιο πει λεωφορειου
diploma online test
αδεια οδηγησησ τεστ    -  
    
online test drive
test drive online
σηματα κοκ βιβλιο
    
μεγιστο επιτρεπομενο βαρος φορτηγων
    
αδεια οδηγησησ τεστ
Ο πινακας των οργανων

Τα όργανα που συνήθως συναντάτε σε μια μοτοσυκλέτα είτε αυτά είναι μεμονωμένα, είτε οργανωμένα σε έναν πίνακα είναι τα εξής:

  • Το ταχύμετρο. Δείχνει την ταχύτητα με την οποία κινείται η μοτοσυκλέτα.
  • Το στροφόμετρο. Συνήθως αναλογικό. Δείχνει σε πόσες χιλιάδες στροφές ανά λεπτό στρέφεται ο κινητήρας.
  • Μετρητής χιλιομετρικής αποστάσεως και μηδενιζόμενος μετρητής χιλιομέτρων. Δείχνει τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει η μοτοσυκλέτα συνολικώς. Σε πολλές μοτοσυκλέτες υπάρχει δεύτερος μετρητής, στον οποίο υπάρχει η δυνατότητα μηδενισμού της ενδείξεως προκειμένου να γνωρίζετε την απόσταση που διανύετε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δικής σας επιλογής.

  • Φωτεινή ένδειξη δεικτών πορείας (φλας) και φώτων κινδύνου (αλάρμ). Δείχνουν ποιους φωτεινούς δείκτες κατευθύνσεως έχετε επιλέξει ώστε να αναβοσβήνουν.
  • Φωτεινή ένδειξη φώτων πορείας (κυανό). Δείχνει ότι έχετε αναμμένα τα φώτα πορείας (μεγάλη σκάλα).
  • Φωτεινή ένδειξη πιέσεως λαδιού (κόκκινο) και φωτεινή ένδειξη αναφλέξεως (κόκκινο). Θέτετε τον κεντρικό διακόπτη ρεύματος στη θέση «on». Τότε ανάβει η φωτεινή ένδειξη της πιέσεως του λαδιού και της αναφλέξεως. Σβήνουν και τα δύο μόλις ξεκινήσει ο κινητήρας και λειτουργεί τουλάχιστον στις στροφές του ρελαντί.

Κοντά στα όργανα αυτά υπάρχει περίπτωση να είναι τοποθετημένα από τον κατασκευαστή ή από δική σας προσθήκη και άλλα όργανα, όπως η ψηφιακή ένδειξη σχέσεων στο κιβώτιο ταχυτήτων, η αναλογική ένδειξη της στάθμης του καυσίμου στο δοχείο καυσίμων (ρεζερβουάρ, ντεπόζιτο), η ένδειξη συσσωρευτή κ.ά.

Οι καθρέπτες.

Οι καθρέπτες, είτε βιδώνουν σε αναμονές στη ράβδο του τιμονιού, είτε είναι ενσωματωμένοι ή στερεωμένοι από τον κατασκευαστή στον ανεμοθώρακα της μοτοσυκλέτας, πρέπει να δίνουν σαφή εικόνα της κυκλοφορίας πίσω σας.
Αν οι αγκώνες σας εμποδίζουν την ορατότητα, τότε πρέπει να αντικαταστήσετε ή να προεκτείνετε τους αντίστοιχους καθρέπτες. Οι καθρέπτες δεν πρέπει να αφαιρούνται, ειδικά ο αριστερός, για τον οποίον υπάρχει υποχρέωση τοποθετήσεώς του από τον Κ.Ο.Κ και χρηματικό πρόστιμο μεγαλύτερης αξίας από το κόστος αγοράς και τοποθετήσεώς τους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Θα χαρούμε να μάθουμε από τις παρατηρήσεις σας.

...
Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή του email, παρακαλούμε προσπαθηστε ξανα!
Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε!
Αποστολη
color selector
τεστ πει φορτηγού σηματα οδικης κυκλοφοριας
διπλωμα οδηγησης κοστος free test drive
testdriver.gr in english φωτα αυτοκινητου ονομασιες
πει φορτηγου ποσα λαθη ερεισμα τι σημαινει