Testi i autoshkollës Shenjat rrugore testkok Greqi

Mënyra më e lehtë dhe më e besueshme merrni patentën tuaj të shoferit në Greqi!

διπλωμα 3ησ κατηγοριασ
τροπος οδηγησης στην ομιχλη

Vetëm suksesi nuk mjafton për sukses, ju duhen edhe mjete!

Ne ju japim mjetet për të pasur sukses 100% në provime për të marrë lejen e drejtimit ose Certifikatën që dëshironi.

 • Ju do t'i mësoni të gjitha pyetjet lehtë, me zgjuarsi dhe shpejt.
 • Në çdo kohë ju keni kontroll mbi progresin dhe njohuritë në materialin e provimit.
 • Ju keni faqen tuaj në internet me rezultate të hollësishme.
 • PA LOGIN ose REGJISTRIM dhe me mundësinë (nëse dëshironi) traineri mund të shoh rezultatet dhe progresin tuaj.

Σχολες Οδηγων

Αφορούν τη Σχολη Οδηγων, τον Εκπαιδευτή και τις Σχολες ΣΕΚΑΜ και ΣΕΚΟΟΜΕΕ

test διπλωμα οδηγησησ  Για τον Εκπαιδευτη     διπλωμα γ κατηγοριας τιμη  ΕΝΤΥΠΑ

Teoria

Këtu do të gjeni disa video nga seksionet e teorisë, Shenjat e Trafikut dhe pjesët mekanike të prera të automjeteve.

 • GJITHA
 • GJITHA
 • PAJISJET
 • KRYQËZIM
 • VIDEO
τεστ διπλωμα οδηγησησ

Video

Δικυκλο, μοτοποδηλατο, μοτοσικλετα

τεστ υποψηφιων οδηγων

Διαγραμμισεις

Οριζοντια σημανση

σηματα αυτοκινητων βιβλιο

Συντηρηση οχηματων

Μηχανολογια

σηματα για διπλωμα

Διασταυρωσεις

Εφαρμογη ΚΟΚ

αλλαγη κινητηρα παραβαση

Ρυθμιστικες Πινακιδες

Καθετη σημανση

τεστ υπουργειου σηματα

Μηχανολογια

Συντηρηση

greek driving test

Κανονες

Διασταυρωσεις

κοκ για σχολικα λεωφορεια

Video Ερωτησεις

για Αυτοκινητο

test on line

Πινακιδες Κινδυνου

Καθετη σημανση

τεστ αγγλικων on line

Συντηρηση

Μηχανολογια

test drive gr

Πληροφοριακες Πινακιδες

Καθετη σημανση

επαγγελματικο διπλωμα γ κατηγοριασ

Διασταυρωσεις ΚΟΚ

Εφαρμογη κανονων

Pyetje të shpeshta

 • Këto janë pyetjet në libër me vetëm dy përgjigje të zgjedhura, në mënyrë që të jetë më e lehtë për ju të përgjigjeni saktë.

 • Shtë simulimi 100% i aplikimit zyrtar të provimeve të kryera në adresat e transportit lokal. Për secilën leje drejtimi ka materialin përkatës (librat) që mund të studioni ose të ndiqni seritë e trajnimit që ne ofrojmë.

 • Ne i kemi ndarë pyetjet e librit në Kapituj për ta bërë më të lehtë për ju të studioni një seri pyetjesh të ngjashme. Në kombinim me shënimet tona mbi teorinë, teoria bëhet më e kuptueshme.

 • Shtë materiali i pyetjeve të çdo libri, i ndarë në mënyrë harmonike, me pyetje dhe përgjigje fikse. Të kesh një ritëm të ngadaltë dhe të qëndrueshëm të leximit dhe studimit.

 • Do të jetë shumë e dobishme për ju të filloni me TESTIN E LEHTE, pastaj të praktikoni KAPITULLI PYETJET. Pastaj mund të praktikoni në TESTET PROVË ose në TESTET ZYRTARE që janë në TESTDRIVE

Nëse jeni duke kërkuar për një shkollë shoferësh, këtu do të gjeni se cila Shkollë Driving ndodhet afër zonës tuaj.

Kërko për Autoshkolla

KONTAKTONI

Faleminderit për besimin që na keni treguar gjatë gjithë këtyre viteve. Ne do të jemi të lumtur të dimë nga komentet tuaja.

...
Pati një gabim në dërgimin e emailit, ju lutemi provoni përsëri!
Mesazhi juaj u dërgua me sukses. Faleminderit!
Dërgoni