TEORI

Shenja për paralajmërim të hershëm të shoferëve për rrezik të mundshëm.

Shenjat që kërkojnë nga shoferi të respektojë disa rregulla të trafikut.

Shenja me mesazhe të dobishme për drejtuesit, veçanërisht kur lëvizni në një rrjet rrugor të panjohur.

Shenja që shoqërojnë herë pas here, disa nga shenjat e kategorive të tjera dhe japin informacion shtesë.

Një linjë ose sinjal i krijuar në rrugë është po aq i rëndësishëm për të shmangur rrezikun.

Skica të kryqëzimeve në raste të ndryshme për të kuptuar rregullat e trafikut.

Ndihma në lidhje me inxhinierinë dhe mënyrat e mirëmbajtjes dhe kujdesit të automjeteve.

Shikoni videon mbi teorinë e automjeteve, si dhe të gjitha pyetjet me shqiptim dhe përgjigje të sakta.

KONTAKTONI

Faleminderit për besimin që na keni treguar gjatë gjithë këtyre viteve. Ne do të jemi të lumtur të dimë nga komentet tuaja.

...
Pati një gabim në dërgimin e emailit, ju lutemi provoni përsëri!
Mesazhi juaj u dërgua me sukses. Faleminderit!
Dërgoni